Företagskickoff

Att ha en företagskickoff kan vara den perfekta starten på arbetsåret och det kan få de anställda på en arbetsplats att få en mer positiv inställning till sitt jobb och det kan svetsa samman en grupp anställda på ett positivt sätt. Vill man uppnå något bra ska man alltså se till att anordna en företags-kickoff där alla får chansen att lära sig något och samtidigt ha riktigt kul.

En företagskickoff kan se ut på många sätt

Det finns många olika exempel på hur en företagskickoff kan se ut och man måste förstås se till den grupp man ska ha med sig för att veta vad som skulle passa men oavsett vad man har tänkt sig så brukar det finnas mycket matnyttig information att hämta på nätet om olika typer av företags-kickoff. En företagskickoff behöver egentligen inte vara speciellt avancerad och det behöver inte alls betyda att man reser långt bort till exempel men huvudsaken är att man gör något som alla kan uppskatta och som kan ge något till var och en av deltagarna.

Hitta idéer till din företags-kickoff

Använd vår sökmotor för att hitta inspiration till kul aktiviteter. Vi har delat in dem i Nöjesaktiviteter, Teamaktiviteter och Workshops.

Du kan också söka på plats, bilder eller specifika krav (antal, pris, inomhus/utomhus etc.)

Kontakta oss

Behöver du hjälp, tveka inte att kontakta oss!

Tips när du ska boka!

Här har vi samlat tips att tänka på inför och efter en lyckad aktivitet.

Läs mer