Icebreakers

Tycker du att det viktigaste som finns med en upplevelse är att vinna? Hör du till dem som anser att man inte bör ta en paus i konfererandet för att skratta och ha roligt tillsammans? Är att bjuda på sig själv en upplevelse lika med helgerån i din värld? Är lek något som hör hemma på dagis?

Då kan du sluta läsa här och nu!

En rolig upplevelse tillsammans med dina kollegor

Läser du fortfarande? Då är du antagligen intresserad av att göra något roligt tillsammans med dina kollegor och förhöja livsglädjen.

Den gode greken Platon sa: "Jag kan lära mig mer om en människa under en timmes lek än under ett år av konversation". Den finske hjärnforskaren Matti Bergström hävdar att lek är vägen mellan kaos och ordning i vår hjärnas fysiologi.

Under denna aktivitet hinner vi med ett antal uppvärmningslekar för att mjuka upp skrattmusklerna och för att skapa en god stämning. Detta följs av lekar för att lära dig något nytt om dina kollegor, kanske till och med deras namn! Flera av lekarna kräver att gruppen samarbetar för framgång. Framgång i detta fall innebär fler skratt och mer gemenskap!

Med en välsmakande meny av lekar

Bland lekarna finns favoriter såsom “Dynamiska trianglar”, “Polariteter”, “Jättar, trollkarlar och rumpnissar”, “Njemen njemen” (tjeckisk folkdans), “High 5”, “Boop”, “Lap sit” med flera.

Positiv och gemensam avslutning

Passet avslutas med att alla får delge ett ögonblick, ett "Instamoment", som de av en eller annan anledning tyckte var viktigt eller kul. Sedan skiljs vi åt, med en positiv gemensam upplevelse och många glada skratt i bagaget. Som bonus kanske också nya bekantskaper och någon insikt om det här med att fungera i grupp! 

Bra att veta

Plats Stor-Stockholm, Uppsala, Mälardalen
Tid 20 minuter - 2 timmar
Antal personer 20-500
Pris 100-500 kronor per person, grupper över 40 personer begär offert.
För denna aktivitet har vi en glidande prisskala. Vi vill ge alla grupper, oavsett tillgång till ekonomiska resurser, möjlighet att leka tillsammans. Så vi ber dig att betala valfritt belopp mellan 100 och 500 kronor per person. Om du betalar i den övre delen av skalan bidrar du till att vi kan tacka ja till fler grupper som inte har så mycket resurser.
 Minimidebitering 3000 kronor 

Samtliga priser exklusive moms.

Boka nu

Tips när du ska boka!

Här har vi samlat tips att tänka på inför och efter en lyckad aktivitet.

Läs mer