Hur det började

Markus resa började i USA där han livrädd rev sönder sin T-shirt på en höghöjdsbana och frenetiskt klamrade sig fast på en halvblind häst. Mitt i det fann han den innerliga glädjen i att bjuda människor på minnesvärda upplevelser.

Magnus blev utlurad i skogen av en kompis som skulle “leka” med ett företag. Helst plötsligt stod han som instruktör för yxkastning och bågskytte. Mötet med vuxna människor i lek gav honom blodad tand. 

Varför vi fortsatte

Efter att vi möts på en mässa 1998 och genomfört ett jobb tillsammans ute i skogen, insåg vi att vi båda såg något djupare bakom aktiviteterna, var nyfikna på varför det blev olika upplevelser med olika grupper och på varför mötet mellan vaktmästare och VD på lika villkor gav sådan effekt.

För att tillfredsställa hungern efter mer kunskaper och verktyg blev ett naturligt steg att vi fördjupade oss inom ledarskap och gruppdynamik. Vi arbetar i Sverige och internationellt med ledarutveckling, grupputveckling, värderingar och ledningsgrupper.

Varför vi inte kan sluta 

Det är fantastiskt givande att se vilken skillnad vårt arbete gör för våra kunder. Samtidigt insåg vi efterhand att vi saknade det lite mer lättsamma. Vi kunde helt enkelt inte sluta skapa minnesvärda upplevelser, som ett avbrott i vardagen, där kraften i skratt och glädje hos deltagarna blir uppenbar.

aktiviteter.se

Så föddes aktiviteter.se. Här kan vi få utlopp för vår kreativitet och lekfullhet i ett sammanhang som med enkla medel ger stor effekt. Ett gemensamt projekt som kompletterar våra ordinarie uppdrag, utbildningarna och kurserna.

Vår ambition är att fortsätta leverera jäkligt bra aktiviteter som förenar nytta med nöje.

Mer om oss

Magnus Finkelstein

MagnusJag har arbetat med företagsaktiviteter sedan 1994. Jag började med då klassiska grenar som yxkastning, bågskytte och blåsrör ute i vildmarken runt Stockholm.

Därefter drog jag till Skåne och byggde upp en aktivitetsanläggning på en gammal bondgård mellan Malmö och Lund. Vi erbjöd mångkamper, julshower, teambuildingprogram, samt äventyr och mobila aktiviteter /upplevelser i övriga Skåne (paddling, vandring etc.).

Från 2000 var jag aktivitetes- och utbildningsansvarig på en eventbyrå i Stockholm där jag bland annat jobbade med riktigt stora aktivitetskoncept, typ företagsolympiader för 1.300 personer. 

Sedan 2004 driver jag eget igen, med teamutveckling, workshops och ledarskapsträning. Jag brinner för personlig utveckling och smyger in utrymme för det i det mesta jag jobbar med.

Du kan läsa mer om mig och mitt arbete på www.mindstretching.se.

.

Markus Amanto

MarkusJag började arbeta med upplevelser, äventyr och aktiviteter då jag bodde i USA 1994. Jag har sedan dess arrangerat aktiviteter för grupper med allt från tre till flera tusen personer.

Senare har jag arbetat med att utveckla ledare, team och organisationer i Asien, Europa och Nordamerika i över tjugo års tid. Jag har skrivit två böcker om ledarskap och grupper, “Ledarskapsskolan - Vem är det som kör egentligen?” och  ”Grunderna i Gruppdynamik”.

Jag har arbetat som certifierad handledare för UGL-kurser i flera års tid och är även certifierad i användningen av SDI® (Strength Deployment Inventory). Jag är även utbildad inom emotionell debriefing, psykosyntes och har även deltagit i Anthony Robbins Mastery University.

Till mina kunder hör bland annat Stockholms Universitet, Kongsberg Automotive, KPMG, Pitney Bowes, Tetra Pak, AstraZeneca, Näringslivets Internationella Råd och Svenska Kyrkan.

Jag talar flytande Svenska, Engelska, Finska och Spanska. Jag kan också kommunicera väl på Danska och Norska.

Du kan läsa mer om mig på markusamanto.com/om/

 

Tips när du ska boka!

Här har vi samlat tips att tänka på inför och efter en lyckad aktivitet.

Läs mer