Teambuilding för förbättrat samarbete

walkie-talkie

Teambuilding - på olika nivåer.
Kontakta oss för förslag utifrån ert syfte!

  • Kanske vill du ge en bra start till er nybildade grupp eller enhet?
  • Kanske har du ett befintligt team som behöver hjälp för att förbättra sin vi-känsla och sitt samarbete?

Våra teambuilding-aktiviteter

Vi kan erbjuda dig både en lättsam teambuilding-aktivitet, eller  mer omfattande teambuilding med övningar som är mer inriktade på utveckling av gruppens potential och hanterande av olika låsningar i gruppdynamiken.

Våra koncept för teambuilding och teamaktiviteter är genom våra leverantörer spridda över hela landet. Och de finns i massor av varianter, med allt från aktiva upplägg på hög höjd, till mer stillsamma diskussioner om utveckling och samarbete.

Exempel på teambuildingkoncept: cooperation challengeproject adventureover & outskärgårdssegling

Du kan nu se en lista över alla teamaktiviter i Sverige eller gå till sökformuläret för att söka olika kategorier av teamaktivteter och regioner i Sverige.

Beställ information om {jumi [images/script/pass.php] } Klicka här om du vill ha personlig hjälp med Teambuildingförslag.

Teambuilding i Stockholm, Göteborg, Skåne eller var du önskar

Våra leverantörer är spridda över hela landet. Många teambuildingkoncept är dessutom mobila och ger Er därför möjlighet att utvecklas där ni finns, oavsett om det gäller teambuilding i Stockholm, Skåne, Göteborg eller på andra håll i landet.

Välkommen att kontakta oss för att berätta mer om vad du önskar få ut av din teambuilding så ger vi dig ett konkret förslag på hur vi kan hjälpa dig att uppnå det.

Beställ information

För att beställa information om teambuilding, vänligen klicka på knappen nedan. Du blir då kontaktad snarast möjligt med mer information och personlig service.

Beställ information om {jumi [images/script/pass.php] }

 

Handledare utbildning

Våra handledare för denna utbildning har mer än 14 års erfarenhet av olika former av teambuilding och har arbetat med detta i USA, Kina och Europa under flera års tid. Längden på uppdragen har varit från halva dagar till flera sammanhängande eller återkommande dagar.

Den utbildning som våra handledare innehar innefattar olika certifieringar och olika utbildningar med inrikting på hanledarskap, personlig utveckling och gruppdynamik.

 

Tips när du ska boka!

Här har vi samlat tips att tänka på inför och efter en lyckad aktivitet.

Läs mer