The Battle

The Battle är en aktivitet med mycket skratt, högt tempo och engagerande tävlingsmoment. Det går ut på att vinna så många dueller som möjligt mellan olika lag.

En tävling som skapar gemenskap

The Battle skapar gemenskap, trots att det är tävling. De lag som utmanar varandra tävlar inför de övriga lagen på The Battle Arena. De icke tävlande lagen är då publik.

Då utgången av de duellerande lagens prestationer även påverkar åskådarlagen, är intresset hela tiden högt. Taktiksnack är också en viktig ingrediens!

Fyra lag + åtta grenar + en final = ett vinnande lag

Grenarna kräver olika kvalitéer: balans, smidighet, klurighet, snabbtänkthet, bollsinne, samarbetsförmåga, koordination, stresstålighet med mera. 

Exempel på grenar är Pipeline, The Tower, Balance Tag of War, Last Stick, Items…, Blow Gun, In the Dark, Extra!, Hockey. Vi anpassar grenarna efter plats och deltagare.

Avslutning med kittlande frågesport

The Battle avslutas med en gamblingrunda, där lagen satsar sina poäng i en frågesport. Här kan lagen dubbla sina poäng eller riskera att förlora dem helt. Detta moment av tävlingen kallar vi ”All in!”.

Till slut har vi ett segrande lag, som genom skicklighet, timing och massor av tur har lyckats förvalta sina resurser bäst.

Bra att veta

Plats Stor-Stockholm, Uppsala, Mälardalen
Tid 1,5 - 2,5 timmar
Antal personer 25-120
Pris 500 kronor per person, grupper över 60 personer begär offert
Minimidebitering 12500 kronor 

The Battle genomförs företrädesvis utomhus, men om lokalerna tillåter går det även utmärkt att vara inomhus. Samtliga priser exklusive moms.

Boka nu

Tips när du ska boka!

Här har vi samlat tips att tänka på inför och efter en lyckad aktivitet.

Läs mer